Prostě klika...
Seděla jsem před sídlištěm,
kolem projel cyklista.
Na náměstí u přechodu zajel blbec dědečka.
dědeček teď doma leží, babička ho obskakuje.
Vnouček Véňa za něj nakupuje.
Co víc si ještě může přát než s Gambáčem v ruce spát...
Přečteno 353x
Tipy 1
Poslední tipující: takova
Komentáře (1)
Komentujících (1)