Píšu hrozně rád
bez obsahu rymovacky
kde jsou , . ˇ ?
ze jsou my basne bez taktu
nemeni nic na faktu
ze pisu hrozne rad
Třebaže stokrát zadupány,
do země budou moje plány,
vymyslit báseň vážně skvělou,
budu se snažit vůlí celou,
neb píšu hrozně rád.
I kdyby tornádo kritiky,
sneslo se na moje slabiky,
v koši literárních odpadků,
řeknu všem vsedě na zadku.
Já píšu hrozně rád!
Přečteno 445x
Tipy 6
Poslední tipující: lalej, Luciiik, Veru, Čarokrásná dívka od vedle
Komentáře (2)
Komentujících (2)