Prázdný byt je znamení
Prázdný byt není znamení špatných zítřků
prázdný byt není znamení toho, že jsi sám
prázdný byt není znamení toho, že jsi chudý,
prázdný byt není znamení toho, že nemáš rád věci,
prázdný byt není znamení toho, že postrádáš rozum...
Prázdný byt je znamení toho, že jsi byl vykraden...
Přečteno 379x
Tipy 9
Poslední tipující: NikitaNikaT., Romana Šamanka Ladyloba, drsnosrstej kokršpaněl, Psavec, abcabcabc, Květka Š., Bíša
Komentáře (4)
Komentujících (4)