Býval jsem kdys dorostencem
Býval jsem kdys dorostencem
dnešním speakem teenagerem
a postaru jinochem
uhranutým dívčím věncem
jako orel tažným psem
připoutaným divochem
I mně kdys bylo pod dvacet
Někdy se tak cítím znova
Nejen slova obracet
Nejen křídla roztahovat
Přečteno 373x
Tipy 15
Poslední tipující: Myrja, Janetee, Dota Slunská, Bíša, Ashita Abigor, abcabcabc, maena, Romana Šamanka Ladyloba, 0-0
Komentáře (5)
Komentujících (5)