Abitur
Jak člověk v bahně utopený,
cítím se když hledím na tebe.
Jak člověk ke kouli připoutaný,
cítím se když utíkám od tebe.
Jsi ten co nutí mě dělat věci, které nemám rád.
Jsi ten jehož za týden už možná nebudu znát.
Jsi zelený a plný čtverečků.
Jsi plný vědomostí a já jen další z mnoha blbečků.
Blbeček, který musí tě zdolat,
a nástrahám léta odolat.
Aby zkoušku dospělosti zvládl.
Přečteno 349x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Winnacott, Glloxy, Churry, abcabcabc
Komentáře (2)
Komentujících (2)