Bramborový placek
Kuchař vařil, vařil.
Jak se chudák snažil.
Debil měl smažit
a ne jen vařit.
Uvařil bramborový placek.
Pokrm to byl na pár facek.
Přidal trochu soli, pepře
asi chce nakrmiti nějakého vepře.
Prasečí kuchař se ukázal býti machrem.
Bude to pokračovat dál a krachnem.
Vařil kuchař, vařil.
Vidět ho při tom asi bych ho zabil.
Pak přidal trochu svého hlenu.
Pod jeho pokrmem pláčem stenu.
Vařil kuchař placek bramborový.
Co se stane s hostem? Kdo ví...
Komentáře (0)