Letecká
Anotace: **drobná říkanka, věnovaná všem létavcům a poletuchám**
Kalamajka mik, mik, mik,
oženil se vrtulník,
vzal si ženu stíhačku,
lítánky maj v obláčku.
Kalamajka mik, mik, mik,
netuší ten vrtulník,
že bude mít lítačku,
život jako houpačku.
Přečteno 497x
Tipy 4
Poslední tipující: Judita, Házté
Komentáře (0)