Ať žijí "věšáky". Tvářička není všechno. Modeling je rizikový povolání. od 17 fotíš a ve 22 jsi již stará. Pak si lečí jen mindráky z toho, že již nejsou údajně krásná. A kde je sláva? jen na fotkách ze starých časopisů.
25.06.2008 13:01:00 | Démon
...říkal jsem,že politiku tipovat a komentovat nebudu,ale toto dílko má mnoho podob,tak jsem tipnul :-)
25.05.2008 13:22:00 | WAYWARD