Já teda o té akci nevím nic,ale básnička se povedla natolik,že mi to začíná být líto:-)
27.05.2008 09:31:00 | mexico
Ananasem zpitomělí,
nasedli do samohybu
a teprv v Praze připomněli
svojí z pitomosti chybu.
Se všemi se rozloučili,
G.P. zabral za páku
(rychlostní)
a v postýlce zapomněli
smutný párek spacáků...
:-(
;-)
26.05.2008 19:58:00 | G.P.
Bylo to velmi úžasné
jen jedno je nepřesné
nevydal jsem ani hlásku
vida kol sebe samou krásku...
26.05.2008 16:41:00 | Bíša
Jo bylo tam vážně krásně
to jsou srdcem psané básně
bez pera i klávesnice
o vás všechny bohatší jsem více...
26.05.2008 06:00:00 | Lucie Teru
a všude vůně levandule
z Indie dovezené čaje
chobotnicka byla dratena
hrala se s ni Blazena
:)
fotky jeste nemam, ale buduuuu
du-du-du!
26.05.2008 00:41:00 | Romana Šamanka Ladyloba