Dívky s pomeranči.
Anotace: Trošku drastická básnička na téma: "Jak sbalit holku na plesnivé pomeranče."
Mám doma sbírku pomerančů,
co pod postelí hnijí.
Zvu si naně Anču, Janču,
ať děvčata vidí.
I takové pomeranče,
jenž si v klidu tlí,
umí zahřát srdce Janče,
která u mě doma spí.
A jak vlastně sbalit holku
na ovoce kousek?
Musíš rychle bez okolků
k hlavě jí dát brousek.
Začneš křičet: "Děvče milé.
Pusu mi hned dej.
Neb vlásečky tvé roztomilé,
pod brouskem skončej."
Takhle s dvěma pomeranči,
chodím po světě sám
a když ňáká koláč rači,
pod borusek ji dám.
Přečteno 427x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, veronicie, *Norlein*
Komentáře (1)
Komentujících (1)