Jak se chodí na smrt?
Anotace: Někdy člověk uvažuje příliš... neberte to prosím jako moje obvyklé uvažování, to je jen chvilková indispozice...
Sbírka:
Ráno
Jednou ráno takhle,
svitlo slunce náhle,
ono zeptalo se co mám,
a já špitl že jsem sám.
Předevčírem ráno,
chystal jsem si lano,
ono ani nehnulo se,
a tak jsem spal zase.
Včera ráno vstanu,
natáhnu se k lanu,
ono náhle přetrhne se,
a já můžu vstávat zase.
Dneska ráno koukám,
nůž si z těla soukám,
ona biologie je zrádná,
já bodnu a krev žádná.
Zítra ráno však už ticho,
krev mi zdobí moje břicho,
ona počkala si na bolest,
a pak nastal její křest.
Přečteno 428x
Tipy 8
Poslední tipující: Amdur, Moona, Syala, V e r u n k a, Jessi.L, Jahodová kopretina
Komentáře (4)
Komentujících (4)