Rodinná
Anotace: mě dnes ale napadají blbosti
Bába mele kraviny
děd nám hrozně pije
připadá si bez viny
když pak v rohu blije
Bába dědu z holí vítá
řve na něj si starý hnůj
nádobí pak domem lítá
dědek chrání život svůj
Děd si chrání život holý
bába stále útočí
dědu rány strašně bolí
bolestí se pomočí
Děd se nikdy nepoučí
strašně rád se napije
ráno se pak z dětma loučí
než ho bába zabije
Přečteno 378x
Tipy 11
Poslední tipující: Myrja, 0-0, Psavec, WAYWARD, Romana Šamanka Ladyloba, saddova, hanele m., beerede
Komentáře (6)
Komentujících (6)