Anotace: Pokusil jsem se trošku dokončit jedno dětské říkadlo. Přišlo mi takové nehotové....
Mraveneček v lese,
těžkou kládu nese.
Pomozte mu kamarádi!
On ji neunese.
Očempak asi v noci snil,
že se mu takhle postavil?
Nebyl to sen o sličné mravenčici,
ale o tlusté zelené mšici
Ten mravenec byl totiž.
zoofil.