PTÁČEK
Anotace: Ani už nevím, kde mě tahle básnička napadla a proč. Vím jenom, že to bylo v Praze 8.10.2004. Nejspíš to bylo na cestě někam nebo odněkud (smích).
Bude zima, bude mráz, kam se ptáčku, kam schováš?
Schován budu pod rampou, ohřeji se letlampou.
Přečteno 457x
Tipy 2
Poslední tipující: Myrja, denebrin
Komentáře (2)
Komentujících (2)