Netopýr
Anotace: Pro úsměv a pro lepší den
Netopýr kličkuje mezi poli
Netuší,proč rozkoš
tak strašně bolí.
Neví,že stal se účastníkem nezdaru,
a že místo sličné netopýrky,
došlo ke znásilnění
policejního radaru.
Přečteno 523x
Tipy 9
Poslední tipující: Hančí, vodnař, Holis, WhiteSkull, monterka
Komentáře (3)
Komentujících (3)