Anotace: Na psancích zavedli zajímavou věc.Vyhlásí soutěž na téma navržené některým autorem, příspěvky, komentáře a hodnocení jsou anonymní a teprve poté se odtajní. Tohle byl můj příspěvek na téma: "A tak děva vzdychajíce zakotvila u krajnice"...Snad vás pobaví!
velmi zajímavé...usmívala jsem se celou dobu, co zněla slova z této modré obrazovky :-)))
28.06.2008 20:19:00 | Verena
Opak je pravdou! Vůbec nejsem šťastný ani zamilovaný... Proč já se, trouba nestal hercem či alespoň sňatkovým podvodníkem! Třeba bych měl úspěch a více štěstí...;o(
Tohle dílko je jen výsledkem jistých pozorovacích schopností...;o)
26.06.2008 23:50:00 | Kozoroh 1
Mno, je to zajímavý příběh, dílko ... ale má cosi do sebe. Je to docela humorné, jsi velmi zamilovaný a šťastný, když jsi zmínil ženu ... :o) ST!
26.06.2008 11:18:00 | NikitaNikaT.