Včera neděle byla
Anotace: Je to taková parodie písničky Včera neděle byla kterou jsem složil s kámošem o přestávce ve škole.
Sbírka:
Sranda
Včera neděle byla,
včera byl krásnej den,
včera hořela škola,
a já jí hasil benzínem.
Učitelka tam byla,
a div se nepoblila,
přines jsem jí kyblíček,
aby nenadělala svinčíček.
Včera neděle byla,
včera byl krásnej den,
včera hořela škola,
a já jí hasil benzínem.
Včera pyrotechnik Emil,
dával bombu k rohu,
a protože byl debil,
utrhl si nohu.
Včera neděle byla,
včera byl krásnej den,
včera hořela škola,
a já jí hasil benzínem.
Ty blbá Ančo,
chlubíš se rubínem,
kolikrát si hasila,
školu benzínem.
Včera neděle byla,
včera byl krásnej den,
včera hořela škola,
a já jí hasil benzínem.
Včera jsem byl doma,
vzal jsem si kanystr,
nalil jsem tam benzín,
nehas! řval magistr.
Ale řval zbytečně,
nalil jsem tam tři litry,
začel jsem hasit,
a teď je všechno v pytli.
Přečteno 1115x
Tipy 9
Poslední tipující: 7Anno&nnym7, Woski, Bíša, Eclipse, Anneli, monterka
Komentáře (3)
Komentujících (3)