Mládě leklo
Ono neříká se lehko,
že rybí mládě leklo,
potom hlavně rybí mámě,
která koupila mu sáně.
Otec zaklel:Do prdele,
teď je všchno v řiti,
dyť ho mohl radši ňákej
mladej rybář chytit.
Přečteno 445x
Tipy 7
Poslední tipující: Woski, Bíša, monterka, Marfuša
Komentáře (5)
Komentujících (5)