Dj Ben aneb Hoří les
Hoří les...
hoří les...
hoří les...
hoří les...
hoří les...
...učitel tam vlez.
Všichni se radují,
zpívají a tancují,
oslavy jsou každý den,
DJ je tam Ben.
Policajti pátrají,
kdo to mohl zapálit,
aby mu mohli,
jednu napálit.
Bang!!!
Byl to Ben, ten náš DJ Ben
Přečteno 400x
Tipy 2
Poslední tipující: Eclipse, monterka
Komentáře (3)
Komentujících (3)