perníková chaloupka
Anotace: hih.. tak tohle jsem napsala před 3-mi lety tak se nedivte.....
Ježibába s ježidědkem večeři si dělají,
dítka svoje nenažraná na rožni opíkají.
Jen se dětska dotkla ohně- strachem rychle utekla,
Bába z bledla na to zrudla a celá rozechvělá na ty dětska volá:
Haranti malí pojď te sem!,
máme hlad tak si vás opečem.
Tělíčko hlavičku nožičku ručičku ..napíchneme na železnou tyčku.
těla vaše ohřejem .. s kečupem zkonzumujem.
Jak to dětska zřela,
hlasitě se rozbrečela.
Ryk byl tak odporný,
že se všechno cukroví.
Z chaloupky odlepilo,
Ježibábu povalilo..
Ježidědek jásá:
Jéé to bude krása...
Doufám že ta fúryje
povalením uhyne
........................
Jak řekl tak se stalo,
Bába nedořekla slovo.
Dětska na ní skočili,
Do pece jí hodily.
Ježidědek si pochutnává u večerní pečeně.....
..........................
Děti doma vyprávějí ,jak se měli v chaloupce
a hned na to usínají v postýlce...
Přečteno 476x
Tipy 2
Poslední tipující: elfkan
Komentáře (0)