...sice mi to připomělo moji matku,ale ta by to tak krásně nenapsala :-)
04.09.2008 11:49:00 | WAYWARD
Rytmická a reálná básenka, to se mi líbí. Jj, v doměvě by měl být jistý pevný řád, vždyť vracet se domů do prověných místností a uklizených ... je příjemné pro každého a lépe se pak vrací ...
07.07.2008 07:26:00 | NikitaNikaT.
...pěkně jsi se rozšoupla...od těch našich srdcervoucích, je to parádní úleva :-)))
06.07.2008 22:10:00 | Lota
:-)a jó, ale napsal bych: "koukej makat, ne se flákat" spíš, je to víc vyčítavé. Ale je to Tvé dílo.
06.07.2008 21:09:00 | abcabcabc