Došla inspirace
Anotace: ... kolegům autorům na Literu za jejich povzbudivé, milé a schovívavé komentáře ...
Zapálím si cigaretu
(i když vím, že je to zhouba)
přilíplou na spodním retu
tužkou ve vlasech se dloubám
Kdyby lebka povolila
hrotu tužky otupělé
myšlenku bych vylovila
(což je chirurgicky smělé)
Inspirace kdesi v dálce
mrká na mě potměšile
dnes mám volno - držím palce
(což je od ní hrozně milé)
Múzy řádí na Literu
- to je na mě trochu moc
(že se na to nevys...)
tak přeju všem DOBROU NOC!
Přečteno 605x
Tipy 14
Poslední tipující: jedam, Květka Š., Holis, Myrja, Lorraine, labuť, Šťoura, Špáďa, igniss, Mraveneček, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)