Pán - nepán
Anotace: Aby se bohatí brali s chudými.
Proč se všichni bohatí
žení mezi sebou,
proč se raděj nevezmou
s tebou nebo se mnou.
Pak ba bylo bohatých
lidí mnohem více,
já bych křičel radostí
až bych si zničil plíce.
Snad to je důvod konání
všech těch žen s miliony
proto se rčením ohání:
"Nejsme jako oni."
Proč si mně vlastně nebere
ta nejbohatší kráska
nepoznala adresu
a tak si vzala Mrázka.
Přečteno 365x
Tipy 3
Poslední tipující: danaska, monterka
Komentáře (1)
Komentujících (1)