Sen o svatbě
Anotace: pro hanele.m aby se konečně trošku zasmála
Ráno chlapec,ráno vstal
včera ženu svou si bral
bujará to byla oslava
vedle chlapce leží postava
Tiše se ptá "Vstáváš už"
není to žena však je to muž
tak chlapec tápal v paměti
proč s mužem ležel v obětí
Nejde mu do hlavy nejde mu přec
proč vedle něj lěží ta chlupatá věc
najednou chlapci v hlavě se vybaví
jak s tlustým mužem na svatbě vyvádí
Jak se to stalo já piva měl moc
a proč jsem strávil s tou obludou noc
tiše se plíží z ložnice pryč
v tom cítí na po zádech přeběhnout bič
Pak v hrozném strachu utíká ven
potom se probudí vždyť byl to jen sen
Přečteno 421x
Tipy 20
Poslední tipující: Holis, fuu, Romana Šamanka Ladyloba, Myrja, takova, jára spots, labuť, Psavec, hanele m., mamina, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)