Tento způsob léta ...
Anotace: Autentické zážitky z Jižních Čech aneb "Chčije a chčije"
Prší v Čechách, prší v Slezsku
prší na Moravě
v žabkách se teď právě topím
kdesi v mokré trávě
Dvanáct stupňů ráno děsí
čtrnáct odpoledne
Boha prosím o sluníčko
v noci i pak ve dne
Lodě plují do Triany
naše trčí z trávy
u bedny a u počasí
čekám lepší zprávy
Dávno, dávno vyšuměla
z mých rudých rtů píseň
na zádech mám lišejníky
a na hubě plíseň
Kolem chaty přibývají
chlastu prázdné láhve
rekreanti se pak válí
v té namoklé trávě
Místo plavby po Vltavě
cpem se tím co zbylo
až se vrátím z dovolené
mám navrch pět kilo
Topíme si na sporáku
spát chodíme k ránu
příští rok se jasně vidím
někde na Jadranu!
Přečteno 428x
Tipy 25
Poslední tipující: Květka Š., poustevník Jirka, Holis, Hančí, Myrja, Lorraine, .K.r.i.s.t.y., Psavec, NikitaNikaT., zzlatý, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)