Povedlo se! :-D Jo, to vedro s námi vyvádí věci...ale možná je to lepší než to studené období, co nás ještě nedávno trápilo.
29.07.2008 10:52:00 | Chancer
ST! u mě dobrý! Četla jsem nedávno v jedném časáku příběh a myslím, že byl celý na "P" bylo to skvělý a normálka, jsem se nad tím pozastavila až vpůlce ... mno jo, asik jsem si přisedla vedení :o))
28.07.2008 21:27:00 | NikitaNikaT.
Dostalo by mě, kdyby ještě první písmenka na řádcích čtená svisle něco znamenala, ale i tak Gůt! :-)
28.07.2008 21:22:00 | Demedalex