Anotace: ..spíše k odmyšlení, než-li k zamyšlení..i když možná??? :o))
Sbírka: ..kámen pout zbavený..
Světluška a myšlenka podivném na turnaji,
kočka a myš či pecivál před pardálem,
o prostor v temném tunelu, jeho při okraji
snad vzájemně by zničily se málem
Tu z paměti tuhé „deus ex machina“
vystoupil intelekt, tvář ač dosud tají,
pec bez valu, pardál zastříhal ušima
a světluška s myšlenkou se objímají
***
Jiří s.
30.07.2008 22:54:00 | j.c.