Muchomůrky
Anotace: Taková lesní fantazie, kapánek žertovná...
Jednou šel jsem cestou z hůrky
za pozdního odpoledne,
potkal jsem tři muchomůrky,
postavičky neposedné.
Všechny pěkně nastrojené,
říkám: „Ahoj, kampak jdete?“
„Chystáme se milý Jene
do lesního varieté.“
Velkolepé představení,
zvem Tě, budeš čestným hostem,
lesních dítek shromáždění,
sbohem dáš všem svým starostem.
Cesta vede podél bažin.
Jenže ouha, chyba lávky......
Z močálu se dostat snažím......
Fakt už nikdy lysohlávky!
Přečteno 921x
Tipy 21
Poslední tipující: Pevya, kuskus pruhovaná, zzlatý, Isobel, hanele m., jita.1965, takova, Holis, Romana Šamanka Ladyloba, Květka Š., ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)