Tak ta nebyla určitě ani nijak extra ošklivá, když turisty nudila.
Skvělé! Jiří Žáček by měl radost! (www.jirizacek.cz)
03.08.2008 22:44:00 | Dessinateur
To skrattka: takových a podobných mám na skladě zatím asi šedesát. A protože sem nejde umístit víc než dvě denně, tak mi to asi na měsích vydrží.
02.08.2008 17:34:00 | denebrin
Jinak máš svatou pravdu, že takovéhle básně tu chybí! Opravdu! Krátké, vtipné, zatím mě všechny potěšily a pobavily...tak jen tak dál:-)
01.08.2008 13:40:00 | monterka