Holubinka
Anotace: hádejte jaká ...
Ta červená krasotinka
s pěkně lesklým klobúkem,
co na ni plzák spinká,
není žádná padavka
Je to sličná holubinka
roste v lese pod bukem
plzák z toho pěkně blinká
jmenuje se vrhavka
Přečteno 346x
Tipy 7
Poslední tipující: Jenda P., Psavec, NikitaNikaT., Myrja, denebrin, Iva Borecká
Komentáře (3)
Komentujících (3)