Určitě sis objednal houkačky, kolem dokola rozmístil repráky domácího kina a pustil film Zachraňte vojína Ryana, abys Bětku sbalil. Nic proti tomu - oučel světí prostředky! :-)
05.08.2008 09:00:00 | 6thSun
jo dobrý...při leteckém náletu bych se taky nechala sbalit:-) Protože co jiného se asi tak dá dělat:-)
03.08.2008 20:26:00 | monterka