a ja snad tvrdim opak?? když mik ten rym ujede, tak mi to tam napiš..
a nevim teda jak se v basnich rozlišuje přijatelný a nepřijatelný rym.dle meho je to tak, že bud sedi a nebo nesedí a tenhle nesedí.
07.08.2008 15:05:00 | saddova
K Saddove: myslím, že rým je ještě přijatelný. Netahá za uši, jak u mnohých jiných. A tobě to taky občas ujede.
07.08.2008 14:52:00 | denebrin
Houpací kůň! Tak to je můj sen od dětství, ať se těší ten, kdo se mnou jednou bude žít, až si ho pořídím:-)
07.08.2008 10:15:00 | monterka
ta druha se mi libi vic nez ta prvni;)
mam kamaradku sonu a uz si ji predstavuju na houpajicim koni;D
06.08.2008 20:24:00 | už ne pernikova princezna