Šmarjá....nám vždycky říkali "jenom blbec se přizná"...takhle veřejně se přiznat k trestnému činu...no nevim nevim:-) Tak to jsi asi doveršoval:-) Příště z cely, pokud to půjde:-)
07.08.2008 21:00:00 | monterka
nejen Vlastu narvala bych do plastu ... hodně mě tvé tvoření baví, díky ... :o))
07.08.2008 20:55:00 | Myrja