CHVĚNÍ V ZAPOMNĚNÍ
Anotace: ...stařecké etudy.
Roztoužen pověrou
že ženy chtějí
celičký po těle
celý se chvěji
vyrazím do slumu
dostanu na tlamu
Nevzdám to
Zajdu si za Růžou
znám její číslo
po schodech utíkám
bolí mě tříslo
konečně v přízemí
trochu se vydýchám
Nevzdám to
Zvonící zvonek
nekonečně zvoní
to všechno dělá
mé roztoužení
ve dveřích Růžena
nějaká změněná
Nevzdám to
Sedni na prdelku
pustím nám telku
ráda tě vidím
já tebe taky
venku se ženou
přiblblé mraky
Vzdávám to
Kecáme
a kecáme a kecáme...
Přečteno 403x
Tipy 27
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Elena Suchomel, a_tao, labuť, sophia92, Belmon, Bíša, Květka Š., SZN, 6thSun, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)