HOSPODA
Anotace: Ach to místo..tak krásné je
Dnes jsme byli v hospodě,
Ach to místo..tak krásné je
A jaký klid tam panuje
A kolik lidí po zemi cosi maluje
A čárka na účtě se zvětšuje
A ostrost zraku ze zmenšuje
A zvláštní pocit ve mně panuje
A náhle nějak špatně je
A koláč na zem putuje
A kdosi říká:,,Co to je?”
A já říkám:,,Kdo to je?”
A to stará se mnou lomcuje
A ibalgin mi vnucuje
A mé tělo trucuje
A můj mozek pracuje
A zítra zase tam, kde tak krásně je…
Přečteno 370x
Tipy 2
Poslední tipující: Psavec, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)