Syrečky
Anotace: Zašel jsem si do hospůdky.
Do hospůdky jsme si vyšli,
na tvarůžky a pivo
Moje ženské na to přišly,
prý je tam pořád živo
Otevřel jsem rázně dveře,
nadechl se zhluboka
Kriste pane, má večeře,
páchne hůře než stoka
Hospodský nám tvargle nese,
zatraceně, to je puch
Příště radši sním je v lese,
zaženou tím hejno much
Chuť vám ale dobrou měly,
pivem jsem je zaléval
Aby mi tak nesmrděly,
s filtrem jsem tam pózoval
Přečteno 529x
Tipy 19
Poslední tipující: PIPSQUEAK, okapovaroura, Bíša, Oťas, poustevník Jirka, Holis, jita.1965, a_tao, Myrja, Dota Slunská, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)