Šárka I., II.
Šárka I.
Zavalil jsem Šárku
milionem dárků
a zapomněl na fusekle.
Zrovinka teď v lednu
nemá ani jednu,
tak s tváří vztekle.
Šárka II.
Viděl jsem Šárku
sežrat mísu škvarků
a podbradek s knedlama.
Tlustá jako dýně,
stejně jako tchýně,
neproleze futrama.
Přečteno 386x
Tipy 11
Poslední tipující: divoska_jaja, Špáďa, 6thSun, Psavec, Holis, abcabcabc, Myrja, Květka Š.
Komentáře (1)
Komentujících (1)