ach chudák markéta. no nemáš tu veroniku, té se zrovna připomnělo, že taky moc tančit neumí.))
02.09.2008 14:55:00 | Já Esther Ruth
Jistý stereotyp v tom je - polovina je o tom, že buď já jsem blbý, nebo ona je blbá, případně oba dva a z toho pramenící konflikty.
14.08.2008 10:08:00 | denebrin
Tak včera jsem si myslel, že už asi brzy půjdeš do stereotypu. A vida, jak jsem se splet´!
:-)
13.08.2008 18:14:00 | abcabcabc