no až na to,že ten polda civí nebo co a pak celou službu prochrápe mi nějak nedává smysl. jinak se mi tohle vůbec nelíbí to chlastání před jízdou,ale tobě asi taky ne... ale mně se nelíbí fakt hodně:_D no nic. tyhle epický věci který aspon dávaj smysl se mi líběj dost. prosto tip* netradfiční téma k tomu.
10.01.2009 18:16:00 | jatox