dokonalost :D
...a nikde mi to nedrhlo... záleží, jak si kdo dovede přizůsobit rytmus;
musim tě číst častějc...
13.09.2008 00:03:00 | drsnosrstej kokršpaněl
do Prahy se tajně plíží
dědka z holí jen vyhlíží :)
sranda musí bejt
20.08.2008 00:19:00 | okapovaroura
deberin je nakej cita asi..
me se to libilo az na obcasne rymy, co nesedeli a jednou jsem zadrhla...
ale nejake chybky jsem tam taky viděla...
ale jinak super napad..pro pobaveni je to dobre
19.08.2008 09:29:00 | saddova
tak to je humus, živě jsem si to představil. Pozn.: 7. pád od slova hůl je s holí - měkké i, teda pokud to nebyl úmysl
19.08.2008 08:54:00 | denebrin