chichichi hihihi ta je skvělá
život je přeci nádhernej :o)
a ve dvou se to lépe táhne ...chjo..
26.08.2008 20:26:00 | Nút
Když sám mnohý nesportuje,aspoň na něj nakukuje.
Ale je na co se dívat.Jsou to přece nejlepší sportovci.
A těch sport.disciplin,těch je.
21.08.2008 21:46:00 | s.e.n
Umyji nádobí,
do krámu skočím,
nachystám večeři
a potom sebe,co kdyby
láska má ukázat chtěla mi nebe.
Sama samotinká
schoulím se v postýlce
ten můj chlap zase
zhlídnul se v bedýnce.
to je konec jedné dávné básničky
co jsem napsala
21.08.2008 14:44:00 | takova
.. zdá se, že po tomto prohlášení dostaneš na kokos ještě než skončí box :))
21.08.2008 13:19:00 | Jiparo
...i když musím dodat, s pochopením, že tohle je jediné na co se dá v TV dívat... :-)))
20.08.2008 10:40:00 | Lota