soliterní vana
Anotace: pro Spare, když nebude moci sehnat instalatéry, ale to mě upoutal jeden článeček v novinkách
.
Na kamnech se voda vaří
koupací je den,
solitérní vana čeká
na naháče jen.
Kovová je, pozinková,
krásný desing má,
i v ložnici býti může,
skočí do ní žena tvá.
Taková se vana hodí
do garsonky jistě,
každý nemá obýváček
velký jako hřiště.
Umístit ji klidně můžeš
u sousedů v bytě,
sousedovi tím pomůžeš
řešit problém hbitě.
Kdyby jim to nestačilo,
rychle obuj kecky,
možná ještě někde budou
s valchou staré necky.
Instalatér nejde,
co nám na tom sejde,
prší a tak pod okapem
nateče zas voda kvapem ...
.
Přečteno 430x
Tipy 17
Poslední tipující: Belmon, abcabcabc, Hannazka, Holis, LucQa, .K.r.i.s.t.y., Štěpina G, labuť, igniss, Nyja, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)