Jede vláček do Ostravy
veze úsměv přímo z Prahy
zastaví se cestou v Brně
pěkně jim tam poděkuje
že maj rádi jeho ej
nikdo přece není zlej
nevraživost kvůli řeči
s pravopisem padá přeci
mluvím jak mi zobák narost
i když nejsem žádnej dorost
nepocházím taky z Prahy
blíž k severu je v mým ráji :)
21.08.2008 22:14:00 | okapovaroura
Hoj, tos mi dal, včil nevim co s tim, jak se poperu,plzeňák, ostravák , honí se mi nářečí, však zdejší obhrublost dost těžko se mi včil zavděčí.jiřička - a příště zas...
21.08.2008 22:10:00 | jiřička
Doufám, že to není o mně"Taky mám nateklu hubu...od zubu"i automat píše KeCY
21.08.2008 00:45:00 | SZN