Politici..?!
V jednom malém Kocourkově
měli politiky v domě.
S nebezpečnou imunitou museli se léčit,
tak uvolníme opasky, teď budou v naší péči.
Pořádně jim napráskáme,
už to jasně vidím,
po té naší proceduře,
zas z nich budou lidi.
Přečteno 418x
Tipy 4
Poslední tipující: Holis, Myrja, hanele m., Veru
Komentáře (3)
Komentujících (3)