Baba Pešková
Anotace: Pár krátkých veršů o jedné bábě
Bylo zatmění v Chlumci
Pešková vystčila prdel proti slunci
Byla zastavena lodní doprava v Braníku
Pešková tam vystrčila prdel proti Parníku
Úroda nebude,já to vim vole
Pešková zavalila pole
Včera matka do práce jet nemohla
Pešková si sedla před našeho žigula
teď už nikde nefungujou odpady kanální
Pešková tam vystrčila svojí díru anální
Policajti domu se dostat nemůžou
chytají se za palici
pešková si lehla před policejní stanici
Ucpaná je celá Praha,všechny její ulice
Pešková si lehla do prostředka silnice
Pešková a ty její špeky vrtící
ta se bude divit až poženem ji palicí
Komentáře (0)