Opilecké blues
Anotace: Kdo to nezažil..
Vracím se ti z hospůdky
po dvanácti pivech,
zakopl jsem o schůdky,
však už stojím, dívej.
Vrávorám ti do náruče,
tak se nemrač holka,
těším se už na papuče
a ne na "pacholka."
Vždyť ať je krásně, nebo leje,
úsměv
je svátek obličeje.
Škyt
Přečteno 664x
Tipy 11
Poslední tipující: WAYWARD, amatér, Štěpina G, okapovaroura, Psavec, Holis, Layla., Myrja
Komentáře (6)
Komentujících (6)