S Missh Lenkou milenkou,
možná i namyslenou,
ale nesmyšlenou,
napsal si báseň semišovou
srandovní, co má i myšlenku
a líbí se myšlenka
mi ... šle (dolů)...
šlehačka ... háčka ...
mačká ... omáčka ...
strýka stříká - kvapká
26.08.2008 07:12:00 | Romana Šamanka Ladyloba
myší chlípné verše k mání
dva ocásky..milování..
kožíšek a kousek sýra..
myšáčat pak plná díra
25.08.2008 22:19:00 | Bean
Myšák skočil na myš Lenku
zprznil by jí zachvilenku
Myš Lenka však utekla
myšáka tak vypekla.
Myšák bezmyšlenkovitě
hledá Lenku po svém bytě!
_______
Uffff!!! Ty mi dáváš, Holis! Pěkně to rozjíždíš!
25.08.2008 12:27:00 | Hannazka
jo, jestli on nepomáhá princezně se zlatou hvězdou na čele, na myší kožíšek
24.08.2008 22:01:00 | okapovaroura