Vždy vím, co si počít
Jak jsem potáh naposled,
spálil jsem si prsty,
věci braly rychlej sled,
když se vzňalo listí.
Naštěstí jsem pívo pil,
chtělo se mi močit,
ohnisko jsem dokropil,
vždy vím co si počít.
/dobrovolný hasiči,
ať se přijdou učit/
Přečteno 413x
Tipy 6
Poslední tipující: Házté, Romana Šamanka Ladyloba, Erion Fate, Myrja, gentoo
Komentáře (2)
Komentujících (2)