filatelistická
.
Olízla jsem známku,
nalepila na obálku.
Kdeže jsem tu známku vzala,
v šuplíku ji vyhrabala,
byla celá do modra
kouká na ní královna.
Dívali se na mě divně
na poštovním úřadu,
když jsem řekla rekomando,
ťukali si na hlavu.
S radostí mi vzali dopis,
na známce byl nápis office.
Ptali se zda nemám další,
prý nevadí, že je starší,
může být i červená,
jen když nevím co to znamená.
V druhém rohu napsáno je
Mauritius, to je moje,
ostrov pro mne jako dělaný,
blboun nejapný mi totiž říkají ...
.
Přečteno 424x
Tipy 32
Poslední tipující: Kapka, vodnař, labuť, Iva Borecká, Inge, Tomama, Psavec, drahý, NikitaNikaT., gentoo, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)