Měls napsat nadpis normálním textem s diakritikou .-//--/---/.-./..././---/...-/-.-/---/..-//
--../-.../-.--/-/./-.-///
:o)))
Jinak všecky Tvé variace na jména jsou dokonalé, pročítám je až úplně na konec, stálých přispěvatelů do sekce srandovních básní tu bohužel moc není, což je škoda. Mně osobně už hlubokomyslné zádumčivosti nějak nelezou do hlavy, tak ocením každou básňovitou ptákovinku. :o))
02.09.2009 14:20:00 | divoska_jaja
Týjo škodáááá, mohli jsme si osvěžit akát, blýskavici, cílovníky, dálavu...:)
29.08.2008 11:08:00 | Dota Slunská